Indgangstyper

Populære begivenheder tiltrækker store menneskemængder som afkræver en strømlinet billetscanning og check-in flow. Du ønsker ikke at lade folk vente længere end nødvendigt. Så hvordan håndterer du så check-in? Lad os se på fire måder at tjekke folk ind sammen med deres fordele og ulemper.

MANUEL CHECK-IN

Dette er den klassiske måde at tjekke folk ind på. Du streger blot navne over på en udskrevet gæsteliste.
Selvom de er afgjort lavteknologiske, foretrækker nogle spillesteder stadig deres troværdige A4-ark. Der er bare noget specielt trøstende ved fysisk at krydse et navn fra listen med en kuglepen.
Et noget mere opgraderet bud på dette er at trække en digital version af gæstelisten op på en smartphone, tablet eller bærbar computer. Så kan du nærmest krydse gæster af, når de ankommer.
Det bedste ved manuel check-in er, at det næsten ikke kræver nogen opsætningstid og meget få udgifter. Det begrænser dog bestemt mængden af ​​gæster, du kan behandle ad gangen; det er langt den langsomste metode til at tjekke folk ind.

SMARTPHONE-BILLETSCANNING

Det er nemt at forvandle din kamera-udstyrede smartphone eller tablet til en perfekt stregkodescanner. Alt du behøver er en af ​​de mange apps lavet til netop dette formål.
Hvis dine gæsters billetter bruger scanbare stregkoder eller QR-koder, kan et smartphone-kamera læse disse. Denne tilgang sparer dig for besværet med manuelt at skulle gennemse navne på en gæsteliste, bekræfte deres billetter og krydse dem af i hånden. Det kræver ofte ikke køb af specialudstyr, plus mange scanner-apps er helt gratis at downloade.
Og tilbyder billetudbyder ikke en app kan BilletScan.dk lave scanningsapps der kan integreres med din billet-/gæstesporingsplatform og opdaterer automatisk check-in-statussen for dine gæster, når de kommer ind.
Alligevel har smartphone-scanning stadig den begrænsning, at den er afhængig af, at en person er til stede ved hvert indtjekningspunkt for at scanne.

PROFESSIONELLE STREGKODESCANNERE

Du kan også gå efter en professionel stregkodescanner. Disse er typisk håndholdte og i stand til at scanne både stregkoder og QR-koder.
Pro-scannere har en lille fordel i forhold til smartphones, når det kommer til at scanne billetter.
Smartphones er designet til at udføre en række forskellige opgaver og er derfor ikke optimeret specifikt til billetscanning. Professionelle stregkodescannere er på den anden side enheder til en enkelt formål. De har tendens til at være mere pålidelige og effektive til hurtigt at scanne flere stregkoder efter hinanden.
Der er altid den hybride tilgang: at tilslutte en håndholdt scanner til din smartphone eller tablet. Scanneren henter stregkodeoplysningerne hurtigt. Telefonen kan så hjælpe med at gemme og sende oplysningerne til den software, du bruger til at holde styr på gæster.
Pro-scannere kan ende med at blive lidt af en investering, afhængigt af antallet af adgangspunkter til dit arrangement og den nøjagtige funktionalitet, du har brug for. De løser heller ikke rigtig problemet med at skulle betjenes af en person.

ADGANG MED AUTOMATIK

Hvis dine arrangementer altid finder sted på samme sted, kan installation af automatik være vejen at gå.
Automatisk adgang kan have mange udformninger og navne. Turnstile, Tripod, Speed Gate eller Bomanlæg er noge af typerne og kan have en indbygget stregkode og/eller QR-kode scanningsfunktion. Derudover kræver de ikke noget ekstra personale for at fungere.
For arrangementer med faste placeringer med et stort antal deltagere vil adgang til automatisk adgang dramatisk fremskynde besøgsstrømmen.
Alligevel kan automatik være en stor investering og giver ikke meget mening for engangsbegivenheder eller begivenheder, der ofte skifter placering.

EN EVENTPLATFORM FOR ENHVER CHECK-IN…

I sidste ende vil begivenhedsarrangører sandsynligvis vælge en blanding af billetscanning og indtjekningsmetoder. Uanset din valgte opsætning, vil du gerne have den rigtige gæsteadministrationssoftware og værktøjer på plads.
Hvis du bruger en event management platform til dine begivenheder, skal du sørge for, at den understøtter din måde at drive forretning på, herunder gæstecheck-in.

KONKLUSION

Hvis du leder efter en partner der forstår og vil hjælpe dig til en hurtigere gæstebehandling, er BilletScan.dk stedet at henvende sig.