Eksemplet Kbh Zoo

Opgave:

Zoo’s gæster havde store udfordringer med benytte den eksisterende adgangsløsning, der gjorde at Zoo’s medarbejdere skulle bruge meget tid på at guide gæster til korrekt adgang til haven. Det gav til tider frustration hos både medarbejdere og gæster.

Indledende møde:

Der blev afholdt et par møder om problemstillingen og der blev fremstillet løsningsforslag, prisramme og tidshorisont for en løsning.
Allerede på anden møde kunne det konkluderes at alle krav, ønsker og fremtidig behov kunne opfyldes.

Udviklingsfase:

Da Zoo allerede var tilfredshed med design og designmæssig udtryk på eksisterende adgangsportal, gik vi i dialog med smedefirmaet hvor de fysiske rammer blev aftalt. Det viste sig at kunne begrænses til genbrug af alle fysiske metaldele med en enkelt tilføjelse der opfylder de nye forbedringer som vi anbefalede til en optimal gæsteoplevelse.
Sideløbende med den fysiske designændring, kørte der et spor med dialog til billetsystemet og til afstemmelse af de datastrenge der skulle løbe i begge retninger.

Testmontage:

På dagen for testmontage på første enhed kunne det konstateres at de forberedte komponenter passede sammen og løsningen blev aktiv for gæsterne på ganske få timer. Det ældre udstyr kunne deponeres.

Fuld udrulning:

På baggrund af den perfekte testmontage og dens 100% oppetid, blev det besluttet at udrulle til alle indgangsportaler. Opgraderingen forgik helt efter planen og tog ½time pr indgang med meget minimal gene for gæster der ankom. Tværtimod udtrykte gæsterne “ÅH den læste hurtigt” selv når de bare havde billetten på deres mobilskærm.

Adgangsportaler i Købnhavns Zoo

Udvidelse:

Zoo prioriterer kontakten mellem gæst og medarbejder højt og fik efterfølgende også udviklet en mobilløsning, så medarbejderen fik mulighed for personlig velkomst af gæsten til Københans Zoo.

Resultat:

IT-chefen for Københavns Zoo, Jørgen Zangenberg, udtrykker sin fulde tilfredshed med den tilbudte løsning og glædes over meget mindre support, bedre oplevelse for Zoo’s medarbejdere og selvfølgelig over endnu flere gæster i haven der kommer hurtigt indenfor til spændende oplevelser med dyr i fokus.